bestuur


BESTUUR

Het bestuur van Stichting Dolittle:

Voorzitter en Initiator:

Mevr. M.C.H. (Monique) Jacobs

monique@stichtingdolittle.nl

het initiatief Stichting Dolittle

Sinds 2003 ben ik eigenaar van een bewindvoeringskantoor, gespecialiseerd in bewindvoering, curatele en mentorschap. Door mijn werk kom ik vaak op plekken waar, door de financiële situatie, geen geld meer over is voor de noodzakelijke medische kosten van huisdieren. Omdat ik van kinds af aan een enorme dieren-liefhebber ben, liet dit probleem me niet meer los. Zo is het initiatief ontstaan om Stichting Dolittle op te richten.


Zelf heb ik ook altijd huisdieren gehad. De band met een huisdier kan enorm sterk zijn. Een huisdier geeft veel plezier, maar kan ook veel troost bieden.


Elk dier verdient goede zorg en gezondheid. Samen met hulp van sponsoren, partners en allen die de dieren een warm hart toedragen, helpen we veel dieren en daarmee ook hun baasjes.

Penningmeester:

Mevr. A.J.G. (Alda) Peters

alda@stichtingdolittle.nl

het wel en wee van dieren

Mijn naam is Alda Peters en ben werkzaam als zzp’er. Voorheen heb ik onder meer gewerkt als advocaat en inspecteur gezondheidszorg.  Ik heb nu een adviesbureau voor juridisch advies op het gebied van gezondheidsrecht. Verder ben ik in te huren als extern voorzitter voor calamiteiten in de zorgsector.


Toen ik hoorde van de stichting Dolittle werd ik meteen enthousiast en wilde iets doen en ben uiteindelijk toegetreden tot het bestuur. Ik heb zelf huisdieren en ben zeer betrokken op het wel en wee van dieren en hoop mijn enthousiasme en liefde voor dieren over te kunnen brengen op andere mensen zodat meer mensen zich gaan inzetten voor het welzijn van de dieren.


Uiteindelijk verdient elk dier immers een goed leven.

Secretaris:

Mevr. Sandra Elias

sandra@stichtingdolittle.nl

huisdieren en hun baasjes in nood 

In mijn kinderjaren wilde ik dierenarts worden. Maar na mijn middelbare school opleiding ben ik gaan werken op een assurantiekantoor en dit ben ik altijd blijven doen.


Mijn liefde voor dieren heb ik gehouden en mijn favoriete huisdier is de kat.


Met de Stichting Dolittle zag ik kans om meer te doen voor dieren en ik heb deze kans dan ook met beide handen gegrepen.


Vanuit de Stichting hoop ik iets te kunnen betekenen voor huisdieren en hun baasjes in nood.

omdat élk dier goede zorg en gezondheid verdient!

Partners en Sponsoren