win je aankoopbedrag terug

Maak kans op 4 x € 250 voor jou +
€ 1000 voor Stichting Dolittle

*WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG*

De "dure" maanden komen er weer aan.

Een mooi moment om kans te maken op 4 x € 250 met de "win je aankoopbedrag terug" actie!

Bovendien maakt Stichting Dolittle kans op een bonus van maar liefst: € 1000!

Het enige dat je hoeft te doen is minimaal 3 bestelknoppen te installeren in je browser en in november en/of december 2019 een (of meerdere) bestelling(en) via SponsorKliks te doen.

Die bestelknoppen installeren is met een paar seconden gedaan. Bekijk hier onze video hoe je dat eenvoudig doet.

En dat is alles!

Bekijk hier de voorwaarden om mee te doen (minimaal 18 jaar etc.).

In november en december worden de meeste bestellingen gedaan. Laat Stichting Dolittle hiervan meeprofiteren.

Want heb je de bestelknoppen geïnstalleerd dan heeft Stichting Dolittle daar ook nog in de toekomst profijt van. WIN-WIN-WIN-WIN dus! :)

Vandaar deze actie. Gewoon doen!

Kan Stichting Dolittle dus wel een extra financiële injectie gebruiken?

Doe dan mee en profiteer niet alleen zelf maar laat Stichting Dolittle ook gelijk kans maken op 1000 EURO netto!

"WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG"  ACTIE

omdat élk dier goede zorg en gezondheid verdient!

Partners en Sponsoren

Stichting Dolittle                copyright  2018 © all rights reserved               volg ons op facebook                webdesign   Studio | Nummer Elf